Unicarriers


Unicarriers

Door het samenvoegen van de drie onderscheidende merken, Atlet, Nissan Forklift en TCM is UniCarriers binnen de intern transport wereld een perfecte mix van Japanse kwaliteit en Zweeds design en ergonomie.

Het UniCarriers leveringsprogramma kan een passende intern transport machine leveren voor iedere industriële toepassing, voor gebruik binnen en buiten.

oor alle magazijn, laad of los werkzaamheden, opslag activiteiten en voor het orderverzamelen zijn er intern transport machines leverbaar in capaciteiten van 800 tot 3.000 kg met een maximale hefhoogte tot 15.850 mm. Het aanbod wordt gecompleteerd door een range heftrucks met elektrische- of verbrandingsmotoren tot een capaciteit van 10.000 kg en een maximale hefhoogte van 7.000 mm.

De flexibele en klantgerichte transportoplossingen voor de logistieke sector worden in eigen productiefaciliteiten in Zweden, Spanje, Japan, China en de V.S. gefabriceerd. De producten worden gedistribueerd via dealers en eigen vestigingen, bestaand uit een ervaren team met de nodige expertise. Belangrijke sectoren waar wij ons op richten zijn de autoindustrie, bouw, elektronica, levensmiddelenindustrie, logistiek en farmaceutische industrie, als ook de zware en verwerkende industrie.

Unicarriers ervaring gaat terug tot 1949 en hun missie is om te excelleren met hun producten en oplossingen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wij kijken uit naar een geschikte oplossing voor uw vraag.