FLEXI


Flexi AC - De logistieke allround heftruck

De Flexi is een echte duizendpoot. Hij kan alles waarvoor normaalgezien een aparte stapelaar, driewielheftruck, reachtruck en combitruck nodig zijn:

• Werken in dezelfde gangbreedtes als een stapelaar en een combitruck,

• Rijden als een driewielheftruck, zowel binnen als buiten,

• Reiken in de hoogte als een reachtruck.

Met de Flexi heftruck bespaart u dus niet alleen ruimte. U spaart ook kosten doordat minder verschillende toestellen moeten aangekocht worden. Bovendien is de bediening van deze hoogwerker veel eenvoudiger dan het lijkt, biedt hij een goede zichtbaarheid en comfortabele zitpositie voor de bestuurder, handige opbergruimte en vier solide cushionbanden.

Dit type vorkheftruck verzoent multifunctionaliteit, een lange levensduur en 100% betrouwbaarheid in één en hetzelfde toestel.

Flexi kan in gangpaden van slechts 1,6 M (ISO) of 1,8 M (EURO 1,2) diep werken, waardoor de magazijnkosten aanzienlijk kunnen worden verlaagd in vergelijking met conventionele heftrucks.

Flexi biedt een meer ruimte-efficiënte opslagoplossing door het elimineren van dode gangpadruimte die nodig is voor vorkheftrucks of reachtrucks. Afhankelijk van het gebouw kan dit de bruikbare opslagruimte tussen 25% en 50% vergroten, waardoor materiaalbehandelingshandelingen aanzienlijk efficiënter worden en de kosten per opgeslagen pallet worden verlaagd.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wij kijken uit naar een geschikte oplossing voor uw vraag.