Verkoop van nieuwe heftoestellen

HEFx is uw specialist voor de aankoop van nieuwe heftrucks, hoogtewerkers, stapelaars, verreikers en andere heftoestellen. Nooit echter zonder dat we u eerst grondig adviseren. Op basis van onze jarenlange ervaring in de sector zoeken we samen met u naar de juiste machine in functie van het beoogde gebruik. We peilen naar de hefcapaciteit, de reikhoogte, de toepassingen, de gewenste aandrijving … Pas daarna stellen we u een toestel voor. Op maat van uw noden en budget.

Het brede scala van Bolzoni heftafels, met hun standaard veiligheid - en betrouwbaarheidsfuncties, bieden een effectieve oplossing voor uw “hef”problemen.

Lees meer

EP Equipment biedt een volledig gamma heftrucks en warehousetrucks aan waardoor we voor elke applicatie het juiste toestel kunnen aanbieden.
EP heftrucks staan garant voor een goede en betrouwbare kwaliteit tegen de juiste prijs.

Lees meer

Waar eind negentiger jaren diverse leveranciers aarzelden, had Fronius reeds jaren ervaring met Hoog Frequent techniek voor lasapparatuur.

De probleemloze inzet van deze gelijkrichttechniek in tractieladers, in combinatie met voortvarende software ontwikkelingen, leidde reeds snel tot een volwaardig assortiment tractiebatterij-laders.

De door Fronius ontwikkelde Active Inverter Technology zorgt voor een optimale en geleidelijke lading van de tractieaccu.

Lees meer

Contacteer HEFx

Noorwegenstraat 29 B
9940 Evergem
T. 09 330 88 46
E. .(JavaScript must be enabled to view this email address)