Professioneel advies en ervaring

Een heftruck of hoogtewerker koopt u niet op 1-2-3. Deskundig advies is dus een absolute must. En laat dit nu net de grootste troef van HEFx zijn. Zaakvoerder Jan Schauvliege kent de sector als zijn broekzak en is een krak in het zoeken naar de oplossing die het beste past voor elke specifieke situatie. Productkennis in combinatie met een rijke ervaring binnen de heftrucksector.

Nieuw, tweedehands of toch maar huren?

Tijdens een gesprek bij u ter plaatse luisteren we naar uw verhaal en leren we uw noden kennen. Op basis daarvan zoeken we naar de formule die het beste bij u past. Investeren in een gloednieuwe heftruck? Kiezen voor een budgetvriendelijker tweedehandstoestel? Of huren bij sporadisch gebruik? We leggen de verschillen uit en tonen aan de hand van ons gamma welke toestellen passen bij de gevraagde hefcapaciteit, de toepassingen en de omstandigheden waarin de hoogtewerker zal worden gebruikt. Belangrijk om weten hierbij is dat HEFx veel verder gaat dan het leveren van standaardmodellen. Indien nodig wordt het geselecteerde toestel immers volledig omgebouwd op uw maat.

Flexibiliteit, snelheid en bereikbaarheid

Bovenop het deskundig advies, biedt HEFx drie extra troeven: flexibiliteit, snelheid en bereikbaarheid. Eigenschappen die kunnen tellen in een klantgerichte dienstverlening naar KMO’s, eenmanszaken en bvba’s. We zijn ’s avonds en in het weekend bereikbaar in geval van dringende problemen, we komen snel met een betrouwbare oplossing aan een aanvaardbare prijs, terwijl u rechtstreeks in contact staat met de zaakvoerder.

Vragen of vrijblijvend advies?

Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u binnenkort.

Contacteer HEFx

Noorwegenstraat 29 B
9940 Evergem
T. 09 330 88 46
E. .(JavaScript must be enabled to view this email address)