Verhuur van hef- en hijsmaterieel

Veiligheid en topkwaliteit op de eerste plaats !

Of er eerst bepaald moet worden welk materieel het juiste is voor uw opdracht, of dat er binnen korte termijn hijsmaterieel geleverd moet worden. Wij werken met u samen zodat u op een veilige en efficiënte wijze kan hijsen, duwen en trekken, uiteraard op een manier die voldoet aan alle wet- en regelgeving.

 

Huren

Of u nu materieel nodig heeft voor kortdurend gebruik, extra meterieel voor het opvangen van piekperioden, een snelle vervanging in geval van defecte werktuigen of gespecialiseerde werktuigen: wij hebben het juiste materieel voor u!

24h service

Wij beschikken over meer dan 100.000 producten die gereed zijn voor verhuur. U kunt daarvoor 24 uur per dag, 7 dagen per week bij ons terecht. U kunt dus altijd over het door u gewenste materiaal beschikken. Met bovendien een back-upservice en een afhaalservice voor noodgevallen, ben u altijd verzekerd van het materiaal dat u nodig heeft.

Controle van het materieel

Na elke opdracht worden alle werktuigen gecontroleerd op beschadiging, onderdelen worden indien nodig gerepareerd of vervangen. De technische specialisten werken volgens een speciaal ontwikkelde checklist.

Elke controle en elke veiligheidstest wordt volledig gedocumenteerd. Alleen materieel dat met succes onze veiligheidstest heeft doorstaan, wordt gecertificeerd als 'fit-for-purpose' en vrijgegeven voor verhuur. Klanten ontvangen schriftelijke testrapporten van alle controles.

 

   

Contacteer HEFx

Noorwegenstraat 29 B
9940 Evergem
T. 09 330 88 46
E. .(JavaScript must be enabled to view this email address)